Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Mijn gezondheidnet

Op onze website praten we vaak over Mijn gezondheidsnet (mgn). Maar wat is dat eigenlijk en wat kun je daar doen? Op deze pagina leggen we dat uit. Je kunt ook direct naar mijngezondheid.net toe.

Wat is Mijn gezondheidsnet?

Mijn gezondheidsnet (officieel Mijngezondheid.net en afgekort mgn) is een online omgeving van PharmaPartners. Dat is het bedrijf dat ons computersysteem heeft ontwikkeld. Als patiënt van onze praktijk kun je op mijngezondheid.net terecht voor een aantal geneeskundige zaken. Meld je bij ons aan. Dan geven wij het gebruik vrij en kun je met je DigiD inloggen.

Je kunt online de volgende zaken regelen:

Afspraak maken met de huisarts

Je kunt 24 uur per dag een afspraak bij ons maken. Kijk daarvoor in onze agenda’s en plan een consult bij dokter Beumer of dokter Schoenmakers.

Let wel: er is tijd om 1 vraag of klacht te behandelen. Wil je meerdere problemen bespreken? Of heb je een ingewikkelde vraag? Plan dan 2 afspraken in.

We vragen altijd naar de reden van de afspraak. Naar aanleiding daarvan is het mogelijk dat de assistente je terugbelt.

E-consult aanvragen

Heb je een vraag die niet met spoed beantwoord hoeft te worden? Dan kun je via de beveiligde e-mailomgeving je vraag stellen. Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te antwoorden.

Herhaalrecept aanvragen

Als je al vaker medicatie hebt gebruikt, dan kun je daar een herhaalrecept voor aanvragen. Dat kan door de praktijk te bellen tijdens kantooruren (038 – 200 4444), maar dat kan ook via mgn.

Laboratoriumuitslagen inzien

Heb je laboratoriumonderzoek laten verrichten? Dan kun je de uitslagen inzien via Mijn gezondheidsnet.

Ga naar Mijngezondheid.net of meld je bij ons aan voor het gebruik ervan.