Corona

Het Coronavirus is al een tijd actief in de wereld. De ziekte en de bijkomende effecten van het virus, zoals de lockdowns, treffen ons allemaal. We merken dat jullie allerlei vragen hebben. Op de volgende websites kun je antwoorden vinden: bij vragen over het virus en de ziekte kijk je op Thuisarts , bij vragen over quarantaineregels, vaccinaties en testen kijk je op rijksoverheid en bij vragen over cijfers van infectie en ziekte raden wij de website van het RIVM aan.

Binnen onze praktijk willen we jou en onszelf zo goed mogelijk beschermen tegen het Coronavirus vandaar dat de volgende maatregelen gelden:

  • Bel áltijd voordat je naar de praktijk komt.
  • Om anderen en onszelf te beschermen dragen wij in de praktijk een mondneusmasker. Wij vragen jou, als je ouder bent dan 13 jaar, bij binnenkomst van de praktijk ook een mondneusmasker op te zetten.
  • We dragen extra zorg voor het schoonmaken en desinfecteren van de praktijk.
  • Als je klachten hebt die bij Corona kunnen passen vragen we je niet naar de praktijk te komen maar de assistente te bellen. De assistente kan, na het stellen van een aantal vragen, goed bepalen welke zorg je nodig hebt.

Vaker dan je gewend was zullen we gebruikmaken van een telefonisch advies, e-consult of een beeldbelafspraak.