Corona maatregelen

maart 16, 2020

De verspreiding van het Corona virus in Nederland neemt toe. Om te zorgen dat de verspreiding vertraagd wordt, maar ook om jou, je naasten en onszelf te beschermen hebben wij, net als alle andere huisartsen in Nederland, besloten om vanaf nu alleen nog maar spoedzorg te leveren.

Dat betekent dat de praktijkdeur gesloten is en dat er alleen een afspraak gemaakt wordt als het medisch noodzakelijk is. Kom dus niet naar de praktijk! Natuurlijk is de praktijk wel telefonisch en via de MedGemakapp bereikbaar om zo je vragen te beantwoorden en zorgen te bespreken.

Betrouwbare informatie over het Corona virus vindt je op thuisarts.nl en de RIVM website. Heb je koorts en last van neusverkoudheid, niezen, keelpijn of hoesten dan hoef je niet getest te worden op het Corona virus. Ziek dan thuis uit en ga pas weer naar buiten als je 24 uur geen klachten meer hebt. Bel met ons of de huisartsenpost als je steeds zieker of benauwder wordt. Dit geldt vooral als je 70+ bent of een kwetsbare gezondheid hebt.

Sterkte in deze uitzonderlijke periode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *